Teamet på Defigo

Arbetsgivare

Som arbetsgivare värderar vi trivsel högt. Vi vill vara flexibla mot våra anställdas behov för att skapa oss det bästa möjliga teamet vilket möjliggör bästa resultatet. Vi sätter stort värde vid personliga egenskaper och erfarenheter. Vårt mål är att du ska bli den bästa möjliga versionen av dig själv hos oss. Hos Defigo har du stora karriärmöjligheter!

Som anställd hos oss på Defigo har du mycket eget ansvar och du hittar gärna nya kreativa lösningar på problemen. Du förväntas arbetar bra självständigt och tar gärna egna initiativ. Samtidigt värnar du om teamets bästa under vägens gång. Du är driven i ditt arbete och tänker gärna utanför lådan.

Med ett arbetsklimat som genomsyras av utmaningar, engagemang, laganda och glädje får vi energi till att utvecklas och prestera bättre. Då kan vi också skapa mervärde och kvalitet åt våra kunder

VD: Henrik Moricz

Vill du bli en av oss?

Kolla in tjänsterna nedan.

Projektingenjör

Du arbetar eventuellt på ett av de större byggbolagen med uppgifter som har blivit rutin och du söker nu nya utmaningar. På Defigo utmanas du dagligen och arbetar med ledorden ”frihet under ansvar”. Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen.

Annons

Examensarbete

Defigo strävar efter att vara ett företag i framkant och gynna utvecklingen i branschen. Vi välkomnar därför studenter som vill göra sitt exjobb i samarbete med oss. Defigo ställer upp med handledare, skrivbordsplats och viss ekonomisk ersättning kan utgå vid ett bra arbete. Kontakta oss om du är intresserad.